Pangujian Fungsional

service-6

Kingfordnawarkeun Functional Testing (FCT) kalayan jasa perakitan konci-turn na. Tés fungsional biasana dilakukeun saatos dipapan sirkuitdirakit sareng AOI & pamariksaan visual parantos réngsé. Pangujian awal ngamungkinkeun urang pikeun milarian sareng ngabenerkeun kagagalan komponén, cacat dirakit atanapi masalah desain poténsial dina tahap awal sareng ngadamel troubleshooting sakumaha gancang-gancang. Tungtungna, konsumén tiasa nganteurkeun produk anu sampurna pikeun klienna dina jangka waktos anu pondok. Tés fungsional dilakukeun khususna pikeun nyingkahan masalah perakitan kalebet pondok, muka, komponén anu leungit atanapi pamasangan bagian anu lepat.

 

Pangujian fungsional diaktipkeun ku uji coba parangkat lunak, sering disebut firmware, sareng instrumen uji sapertos multimédia digital, input / output PCB, komunikasipalabuhan, uji coba jig jeung sajabana. Functional Testing berbasis komputer otomatis (FCT) dilakukeun ku operator jalur perakitan anu ngamangpaatkeunparangkat lunak tés yén interfaces sareng instrumen éksternal pikeun ngawaskeun alat anu diuji.

Tés PCBA FCT utamina tés sababaraha hal ieu:

1. Naha tegangan sareng arus nyumponan sarat desain

2. Saatos program MCU, pasang aksi pangguna sareng parios naha kaluaranana normal

3. Tés fungsi lengkep dina turnkey assembling tungtung

 

Kalayan paréntah pangujian sareng firmware, Kingford tiasa nyayogikeun uji 100% FCT pikeun anjeun.


taros Kami