naon urang ngalakukeun

  • PCB Assembly

    Majelis PCB

    Pangalaman PCB dipercaya anu langkung ti 20 taun.
    Solusi one-stop pikeun OEM, PCBA sareng turnkey Assembly
    Majelis PCB Prototipe Gancang dina waktos 7 dinten
    6 garis Yamaha SMT + 2 Jalur Majelis Thru-Hole
  • pcb layout

    perenah pcb

    30+ Insinyur Layout PCB
    Lapisan Max No. 40, Kacepetan Sinyal Max: 56G
    Min gap tina BGA PIN: 0.3mm, Min L / S: 3 / 3mil
    Max Pin Qty: 160000+, Max BGA Qty: 60+
  • DFM Service

    DFM Service

    Sistem calakan pikeun 3D DFA / Solusi DFM
    3 Menit Identipikasi Masalah dina PCBA sateuacan Produksi.
    Nyayogikeun Laporan 3D DFA / DFM Komprehensif
    Ngarojong Sumber Data CAD / Gerber
  • Pcb Fabrication

    Pcb Pabrik

    Pangalaman anu dipercaya kalayan langkung ti 20 taun.
    Campuran tinggi, PCB Jilid Pertengahan Rendah dugi ka 60 Lapisan
    Multi-lapisan, HDI, Gelombang Mikro, Metal Core PCB
    Sértipikat Kualitas sareng ISO 13485 sareng IATF 16949
  • PARTS MANAGEMENT

    Ngatur bagian

    Tautan basis data sareng 1000+ panyadia resmi
    100% asli anyar sareng tiasa dilacak
    Sumber pikeun 5.000.000+ komponén
    Pamariksaan anu ketat sareng kontrol kualitas
  • Functional Testing

    Pangujian Fungsional

    Désain & pasihan tés jig / perlengkapan otomatis
    "Pamariksaan AOI, pamariksaan sinar-X, pangujian TIK,
    Pangujian FCT, uji bakar-di "
    Catetan tés & hasilna tiasa dilacak

saha kingford

  • about

SHENZHEN KINGFORD TECHNOLOGY CO., TERBATAS nyaéta perusahaan berteknologi luhur kalayan PCBA calakan manufaktur berorientasi, nyayogikeun desain PCB, pabrik, sareng komponén pengadaan salaku jasa bantu pikeun calon pelanggan kami. Panilitian independen sareng pamekaran PCBA munggaran sistem industri satu-klik sistem cutatan calakan anu tiasa direngsekeun dina 10 detik PCB, BOM, biaya pamrosésan, tutuwuhan intelektual numbu sareng ranté suplai, pikeun ngahontal pesenan gancang dina 3 menit, sareng 1-2 minggu tina pangiriman gancang.

  • about

● Pangalaman anu dipercaya langkung ti 20 taun.

● Kagungan sistem DFM anu pinter pikeun ngirangan waktos prototipe sareng ningkatkeun efisiensi R&D.

● jasa one-stop, Manufaktur PCB sareng Majelis, Komponén Sourcing, programing IC sareng jasa Pangujian.

● Henteu aya pamundut MOQ, Fokus kana Campuran Tinggi, Volume lemah sareng Sedeng.

● Nyayogikeun layanan 24-jam Dina jalur.

● jasa sampel aya dina 7 dinten damel!

● Produksi massal aya dina 2 minggu!

  • about

● 2018 — Pembukaan pabrik pabrik PC PC & Turnkey di Shenzhen.

● 2016 — Pembukaan pabrik pabrik Hubei PCBA & Turnkey.

● 2012 — Ngembangkeun bisnis kana PCBA & Turnkey manufacturing.

● 2009 — Pembukaan pabrik pabrikan pcb aluminium Meizhou.

● 2005 — Sértipikasi Anu Kahontal IATF16949, ISO13485, ISO9001, ISO14001, UL , IPC.

● 2004 — Pembukaan pabrik Kingford PCB- (Well-tech) di Huizhou.

● 1999 — Ngadegkeun Téhnologi Kingford.

  • about

Kualitas mangrupikeun prioritas utama kami.

Terus ningkatkeun tingkat manajemén pikeun ngajantenkeun palanggan yakin.

Kontrol ketat saluyu sareng standar IPC pikeun mastikeun 100% tingkat mumpuni kualitas kiriman.

√ ISO 9001: 2015              √ ISO 14001: 2015

√  IATF 16949: 2016          √ ISO 13485: 2016  

√ UL (E352816)                √ Anggota IPC

  • about

Visi:

Janten babaturan anu dipercaya pikeun konsumén global.
Pikeun nganteurkeun nilai maksimum pikeun palanggan, padamel sareng pemegang saham.

 

Misi:

Pikeun nyayogikeun jasa kualitas luhur, tepat waktos sareng nyugemakeun pikeun pembuatan PCB sareng perakitan.

industri mana urang damel

Kingford ngadukung palanggan sareng nyayogikeun aranjeunna solusi lengkep-lengkep pikeun sakumna siklus hirup produk komponén sareng sistem éléktronik. Kami ngagaduhan sadayana kamampuan sareng kaahlian anu diperyogikeun pikeun mamatahan palanggan ngeunaan masalah manajemén téknologi, mimitian ti mimiti fase desain produk dugi ka sareng kalebet tahap akhir kahirupan hiji produk; sareng urang ngalakukeun éta dumasar kana total prinsip kapamilikan total anu pangsaéna.

kumaha urang ngalakukeun

kasaksian

  • -Madison

    Langkung ti sakali kami mesen majelis papan sirkuit cetak tina KINGFORD Instalasi smd sareng dip. Unggal waktos kami nampi papan kualitas anu saé. Teu pernah aya perkawinan. Éta pikaresepeun khususna yén pesenan éta sok dilaksanakeun dina waktosna. Sadayana dina waktosna, sareng ku sabab éta tenggat waktos anjeun henteu kedah ditunda

    -Madison
  • -Andrew

    Milih kontraktor, kami fokus kana pangalaman sareng profesionalisme pasangan hareup kami. KINGFORD sapinuhna nyumponan harepan urang dina ngatur mésér komponén, produksi sareng perakitan papan sirkuit cetak. Kami ngarepkeun kerjasama anu langkung ngahasilkeun!

    -Andrew

taros Kami