DFM

service-3

Çfarë është më mirë në PCB DFM vs PCB DFA?

Ashtë përgjegjësi e a Prodhimi i PCBshërbim për të hartuar PCB-të tuaja në një mënyrë ideale. Mënyra në të cilën mund të minimizojë kostot e përgjithshme dhe të gjitha çështjet e tjera të rëndësishme të mundshme të DML. Prandaj, e gjithë kjo është e mundur vetëm duke zgjedhur adekuat Dizajni i PCB sherbim per perfekt Analiza PCB DFM.

Të gjitha studimet tregojnë se 70-80% e rendimentit të prodhimit dhe cilësisë së modeleve tuaja arrihet vetëm nga modelet, jo nga prodhimi. Për më tepër, gjetja dhe rregullimi i gabimeve fillestare të dizajnit mund të bëhen tepër të shtrenjta, si dhe kohë.

Projektuesi ose prodhuesi mund të krijojë një PCB të mirë për sa i përket cilësisë dhe çmimit duke ndjekur rregullisht udhëzimet e DFM. Shërbimi ynë ekspert PCB DFM dhe mund t'ju ofrojë,

Tools Mjetet PCB DFM që mund të krijojnë lehtësi në planet tuaja PCB;

Test Testimi më i mirë i PCB DFM dhe kontrollet për kontrollimin e të gjitha llojeve të çështjeve të DFM.  

Tonë Analiza PCB DFM shërbimi gjithashtu mund të identifikojë të gjitha çështjet e dizajnit të PCB në mënyrë të shpejtë dhe të vazhdueshme. Shërbimi ynë shtesë i avancuar PCB DFM është jashtëzakonisht i mirë në të cilin mund të mbështeteni plotësisht në të gjitha çështjet tuaja të DFM. Si dhe për ndërtimet tuaja të rëndësishme PCB dhe nevojat mekanike.  

 

Çfarë është një Analiza PCB DFM shërbimi?

Nëse e konsiderojmë në terma më të gjerë, atëherë DFM do të thotë Projektim për Prodhueshmëri. Për më tepër, DFM gjithashtu qëndron për Design for Manufacturing. Në thelb, është një proces i veçantë i dizajnimit të produkteve në mënyrë proaktive dhe me qëllim për të përmirësuar të gjitha tiparet e prodhimit.

Për më tepër, në të, mund të përmirësohen edhe mënyrat e formimit të injeksionit duke përdorur kontrolle dhe teste DFM. Në të vërtetë, është një grup specifik i udhëzimeve të dizajnit që i ndihmojnë prodhuesit të sigurohen që prodhueshmëria e bordeve PCB.

Shtë një proces shumë i rëndësishëm që ndihmon për të shmangur disa çështje në fazën e fundit të prodhimit tuaj PCB. Në fakt, më e mira jonëAnaliza PCB DFM shërbimi mund t'ju ndihmojë të përmirësuar të gjitha tuajat Projektime PCB prototipi që dëshironi të merrni vetëm me rrotullimin e parë të ndërtuar.

 

PCB DFM vs PCB DFA

Të dy PCB DFM dhe DFA janë të rëndësishme për të hartuar në mënyrë ideale bordet tuaja PCB. Ato kanë rëndësinë dhe vlerat e tyre në hartimin e një modeli ideal të PCB.

                                                      PCB DFM 

● DFM është një proces i organizimit të të gjitha paraqitjeve të PCB në mënyrë që të zgjidhen çështjet e DFM
● Çështjet që mund të ndodhin gjatë fabrikimit të PCB dhe Montimi i PCB
● Për më tepër, ajo gjithashtu mbështet përsëritje të shumta në dizajnet e PCB
Por i ndihmon dizajnerët vetëm në fazat e hershme të prodhimit
● Në fakt, të gjitha çështjet e DFM kanë të bëjnë me gjeometrinë e PCB
● Këto çështje kryesisht nuk duken gjatë kontrolleve të DML
● Kompanitë gjithmonë përdorin softuer të veçantë DFM për t'i zbuluar ato siç duhet 


Vs.

                                                            PCB DFA 

● Në thelb, DFA është një mjet i dobishëm që prodhuesit përdorin për të zgjedhur materialin më të mirë
● Ata gjithashtu zgjedhin procesin më të mirë për të përdorur në hartimin e produkteve të tyre
● DFA qëndron për PCB Design for Assembly
● extremelyshtë jashtëzakonisht e rëndësishme për OEM-të
● DFA ndihmon vërtet për të shkurtuar ciklin e produktit
● Gjithashtu mund të minimizojë koston e zhvillimit
● Më tej, DFA gjithashtu siguron rezultatet më të mira të prodhimit edhe nga fazat prototip 

 

Si Analiza PCB DFM eshte e dobishme?

Analiza PCB DFM është jashtëzakonisht e dobishme për të shmangur humbjen e kohës, si dhe parave. Për shkak se rregullon të gjitha gabimet në sektorët e inxhinierisë dhe prodhimit në fazën e hershme të dizajnit.

Për më tepër, DFM ju udhëzon gjithashtu për të parandaluar ripunimin e kushtueshëm pasi identifikon dhe zgjidh të gjitha çështjet para prodhimit përfundimtar. Inxhinierët e analizës DFM marrin trajnim të veçantë për formimin e injeksionit. Pra, ata kanë aftësinë të kursejnë kohën dhe paratë tuaja të çmuara duke përcaktuar:

Effic efikasitetet e çmimeve që mund të zvogëlojnë kostot për pjesë

➢ efektiviteti në produktet që përmirësojnë cilësinë e pjesëve si dhe procesin

➢ zgjidhje dhe çështje të mundshme të formueshmërisë së pjesëve gjatë fazës së dizajnit

Mod modifikime të veçanta të dizajnit të pjesëve për të modernizuar veglat.

Për më tepër, Analiza PCB DFM gjithashtu identifikon mundësitë më të mira për të krijuar zëvendësimet e duhura të materialeve.  

 

Kritike Analiza PCB DFM mjete për dizajne të lehta të PCB

Për dizajnimin e përsosur dhe të lehtë të PCB, është shumë e rëndësishme të zgjidhni mjetet e duhura. Për më tepër, para fillimit të finales Prodhimi i PCB proces, ju duhet të konsideroni të gjitha çështjet thelbësore. Këto çështje mund të ndikojnë në të vërtetë në koston, cilësinë, funksionimin e bordeve tuaja PCB.

Për shkak se të gjitha këto mjete ndihmojnë për të përmirësuar nivelin e prodhueshmërisë në dizenjot e PCB. Pra, gjithmonë zgjidhni nivelin e saktë të prodhueshmërisë në dizajn. Gjithmonë përpiquni të diskutoni thellë të gjitha mjetet e rëndësishme që mund të ndikojnë në rezultatin tuaj të dizajnit përfundimtar të PCB.

Disa mjete më të rëndësishme janë:

● kontrolluar planet e PCB për tolerancën;

Examine gjithmonë të shqyrtojë thellë prodhimin e pasaktë;

● përpiquni të përdorni paketa të ndryshme të CAD për modelet tuaja të ndryshme të PCB;

● gjithmonë u jepni rëndësi të madhe praktikave praktike në krahasim me të mësuarit teorikisht

Në të vërtetë, duhet ta dini gjithnjë atë përsosmëri Analiza PCB DFM mjetet gjithmonë do t'ju japin reagimet e duhura. Më tej, duke shqyrtuar këtë reagim, ju lehtë mund të ndryshoni konsideratat tuaja të dizajnit të PCB.

 

Çfarë aftësish thelbësore kemi përjetuar Analiza PCB DFM inxhinierët kanë?

Inxhinierët tanë ekspertë janë shumë profesionistë dhe të aftë. më tej, ata kanë aftësi të përsosura për të zgjidhur të gjitha çështjet tuaja në lidhje me

Design Projektimi i Produktit

Ay Planifikimi dhe Projektimi i PCB

. Projektimi i Qarqeve Elektrike

. Projektimi i Paketimit Elektronik

. Projektimi i parzmoreve dhe kabllove.

Jo vetëm në dizajnim por ata gjithashtu kanë aftësi të përsosura në.

Engineering Inxhinieri Testimi

. Inxhinieria e Komponentëve

Engineering Inxhinieri Prodhuese

Engineering Inxhinieri Mekanike.

 

Pse tonë Analiza PCB DFM sherbimi eshte i rendesishem?

Në të vërtetë, ekziston një ndryshim i madh midis të dy konfigurimeve, për shembull,

√ dizajnimi në një ekran;

√ dizajnimi për prodhimin përfundimtar.

Për më tepër, nuk do të thotë që dizajni që përfundoni në ekranin e kompjuterit duhet të kryejë të saktë pas prodhimit. TonëAnaliza PCB DFM ekipi ka një përvojë të madhe në identifikimin e çështjeve të mëposhtme të rëndësishme, si,

Mask maskë lidhës;

Width gjerësitë e vijave;

● i gabuar

 

Si mund t'ju ndihmojmë?

Në fakt, inxhinierët tanë ekspertë mund t'ju ndihmojnë të shqyrtoni thellësisht konsideratat e rëndësishme për procesin e prodhimit. Pra, faktorët më të zakonshëm që hyjnë brenda modelit për qëllim të prodhimit ideal janë si më poshtë,

Ambiente armiqësore

-Rezistenca ndaj ujit

Inter Ndërhyrjet në radio valë

Awareness Ndërgjegjësimi hapësinor dhe strukturor

Bar Pengesat e jashtme të shkaktimit.

 

Përfundim

Ne jemi ekipi më i mirë dhe jemi shumë të apasionuar për të zgjidhur të gjitha tuajat Projektimi i PCBçështjet. Për më tepër, ne gjithashtu kemi një staf me përvojë të mirë të dizajnerëve dhe inxhinierëve shumë të kualifikuar.

Pra, duke marrë vlerat tona Analiza PCB DFM shërbimet, ju mund të çoni drejt një suksesi të madh drejt PCB tuaj DFM.  


na kontaktoni