DFM

service-3

Endi sing luwih apik ing PCB DFM vs. PCB DFA?

Iki tanggung jawab a Pabrik PCBlayanan kanggo ngrancang PCB kanthi cara sing ideal. Cara kanggo nyilikake biaya sakabèhé lan kabeh masalah DFM potensial liyane. Mula, kabeh iki mung bisa ditrapake kanthi cukup Desain PCB layanan kanggo sampurna Analisis PCB DFM.

Kabeh riset nuduhake manawa 70-80% asil produksi lan kualitas desain sampeyan mung entuk saka desain, dudu saka pabrikan. Kajaba iku, nemokake lan ndandani kesalahan desain awal bisa dadi larang uga mbutuhake wektu.

Desainer utawa pabrikan bisa nggawe PCB sing layak babagan kualitas uga rega kanthi ngetrapake pedoman DFM kanthi rutin. Layanan PCB DFM ahli lan bisa nyedhiyani sampeyan,

● Piranti PCB DFM sing bisa nggampangake desain PCB;

● Tes PCB DFM paling apik lan mriksa kanggo ngontrol kabeh jinis masalah DFM.  

Kita Analisis PCB DFM layanan uga bisa ngenali kabeh masalah desain PCB kanthi cepet lan terus-terusan. Layanan PCB DFM sing luwih maju pancen apik banget yen sampeyan bisa nggunakake kabeh masalah DFM. Uga kanggo PCB penting lan kabutuhan mekanik.  

 

Apa sing diarani a Analisis PCB DFM layanan?

Yen kita nganggep kanthi istilah sing paling jembar, mula DFM tegese Desain kanggo Pabrikan. Kajaba iku, DFM uga minangka Desain kanggo Manufaktur. Sejatine, minangka proses khusus kanggo ngrancang produk kanthi proaktif lan sengaja kanggo nambah kabeh fitur manufaktur.

Kajaba iku, ing kana uga bisa nambah cara nyetak injeksi kanthi nggunakake cek lan tes DFM. Sejatine, minangka pandhuan desain tartamtu sing mbantu para produsen nggawe yakin manawa papan PCB bisa digawe.

Iki minangka proses penting banget sing bisa ngindhari sawetara masalah ing tahap pungkasan produksi PCB. Nyatane, sing paling apikAnalisis PCB DFM layanan bisa mbantu sampeyan nambah kabeh Desain PCB prototipe sing pengin sampeyan mung entuk muter luwih dhisik.

 

PCB DFM lawan PCB DFA

PCB DFM lan DFA penting kanggo ngrancang papan PCB kanthi ideal. Dheweke duwe penting lan nilai nalika ngrancang desain PCB sing ideal.

                                                      PCB DFM 

● DFM minangka proses ngatur kabeh tata letak PCB supaya bisa ngatasi masalah DFM
● Masalah sing bisa kedadeyan sajrone nggawe PCB lan Déwan PCB
● Kajaba iku, iki uga ndhukung macem-macem repetisi ing desain PCB
● Nanging mung mbantu para desainer ing tahap awal produksi
● Nyatane, kabeh masalah DFM gegandhengan karo geometri PCB
● Masalah kasebut biasane ora katon nalika mriksa DFM
● Perusahaan mesthi nggunakake piranti lunak DFM tartamtu kanggo ndeteksi kanthi bener 


Vs.

                                                            PCB DFA 

● Sejatine, DFA minangka alat sing migunani sing digunakake pabrikan kanggo milih bahan sing paling apik
● Dheweke uga milih proses paling apik sing digunakake kanggo ngrancang produke
● DFA tegese PCB Design for Assembly
● Penting banget kanggo OEM
● DFA nemen mbantu nyepetake siklus produk
● Iki uga bisa nyuda biaya pangembangan
● Luwih, DFA uga nggawe asil produksi paling apik sanajan saka tahap prototipe 

 

Kepiye carane Analisis PCB DFM migunani?

Analisis PCB DFM nguntungake banget supaya sampeyan ora mbuang-buang wektu uga dhuwit. Amarga ngatur kabeh kesalahan ing sektor teknik lan produksi ing tahap desain awal.

Kajaba iku, DFM uga nuntun sampeyan nyegah rework sing larang amarga bisa ngidentifikasi lan ngrampungake kabeh masalah sadurunge manufaktur pungkasan. Insinyur analisis DFM entuk pelatihan cetakan injeksi khusus. Dadi, dheweke duwe kemampuan kanggo ngirit wektu lan dhuwit sampeyan kanthi netepake:

➢ efisiensi rega sing bisa nyuda biaya per-bagean

➢ efektifitas ing produk sing ningkatake kualitas bagean uga proses

➢ solusi lan kemungkinan masalah cetakan bagean sajrone tahap desain

Mod modifikasi desain khusus bagean kanggo nglancarake perkakas.

Salajengipun, Analisis PCB DFM uga nemtokake kesempatan sing paling apik kanggo nggawe substitusi bahan sing tepat.  

 

Kritik Analisis PCB DFM alat kanggo desain PCB sing gampang

Kanggo ngrancang PCB sing sampurna lan gampang, penting banget milih alat sing pas. Apamaneh, sadurunge miwiti final Pabrik PCB proses, sampeyan kudu nimbang kabeh masalah penting. Masalah kasebut bisa nyebabake biaya, kualitas, fungsi dewan PCB sampeyan.

Amarga kabeh alat kasebut mbantu ningkatake level kemampuan produksi ing desain PCB. Dadi, pilih level katrampilan pabrikan sing tepat ing desain. Coba nyoba ngrembug kabeh alat penting sing bisa nyebabake asil desain PCB pungkasan.

Sawetara alat sing paling penting yaiku:

● mriksa desain PCB kanggo toleransi;

● mriksa kanthi tliti babagan output sing ora akurat;

● coba gunakake paket CAD sing beda kanggo desain PCB sing beda;

● mesthi menehi penting banget kanggo praktik praktis yen dibandhingake karo teoritis

Sejatine, sampeyan kudu mesthi ngerti sing sampurna Analisis PCB DFM alat bakal menehi saran sing bener. Luwih, kanthi mriksa umpan balik iki, sampeyan bisa kanthi gampang ngganti pertimbangan desain PCB.

 

Apa katrampilan penting sing dialami Analisis PCB DFM insinyur duwe?

Insinyur ahli profesional banget lan trampil. luwih, dheweke duwe katrampilan sing sampurna kanggo ngatasi kabeh masalah sing ana gandhengane

● Desain Produk

● Tata letak lan Desain PCB

● Desain Sirkuit Listrik

● Desain Kemasan Elektronik

● Desain Kabel lan Kabel.

Ora mung ngrancang nanging uga duwe katrampilan sing sampurna.

● Teknik Tes

● Teknik Komponen

● Teknik Manufaktur

● Teknik Mesin.

 

Napa kita Analisis PCB DFM layanan penting?

Bener, ana prabédan gedhe ing antarane kaloro konfigurasi, kayata,

√ ngrancang ing layar;

√ ngrancang kanggo manufaktur pungkasan.

Kajaba iku, ora ateges desain sing sampeyan final ing layar komputer kudu akurat sawise manufaktur. KitaAnalisis PCB DFM tim duwe pengalaman gedhe kanggo ngenali masalah penting ing ngisor iki,

● topeng solder;

● jembaré garis;

● salah panggonan.

 

Kepiye carane bisa mbantu sampeyan?

Kasunyatane, para insinyur ahli bisa mbantu sampeyan mriksa kanthi lengkap babagan penting kanggo proses manufaktur. Dadi, faktor sing paling umum sing ana ing desain kanggo manufaktur ideal yaiku kaya ing ngisor iki,

√ Lingkungan musuhan

√ tahan banyu

√ Gangguan gelombang radio

√ Kesadharan spasial lan struktural

√ alangan pemicu eksternal.

 

Kesimpulan

Kita minangka tim sing paling apik lan semangat banget kanggo ngrampungake kabeh Ngrancang PCBmasalah. Kajaba iku, kita uga duwe staf sing duwe pengalaman apik kanggo desainer lan insinyur sing mumpuni.

Dadi, kanthi entuk regane Analisis PCB DFM layanan, sampeyan bisa terus sukses menyang PCB DFM.  


hubungi kita