apa sing kita lakoni

  • PCB Assembly

    Majelis PCB

    Pengalaman majelis PCB sing dipercaya luwih saka 20 taun.
    Solusi siji-mandeg kanggo OEM, PCBA lan turnkey Assembly
    Majelis PCB Prototipe Cepet sajrone 7 dina
    6 garis SMT Yamaha + 2 Baris Majelis Lubang-Lubang
  • pcb layout

    tata letak pcb

    30+ Insinyur Layout PCB
    Lapisan Max No.:40, Kacepetan Sinyal Maks: 56G
    Min gap of BGA PIN: 0.3mm, Min L / S: 3 / 3mils
    Max Pin Qty: 160000+, Max BGA Qty: 60+
  • DFM Service

    Layanan DFM

    Sistem Cerdas kanggo Solusi 3D DFA / DFM
    3 Menit Ngenali Masalah ing PCBA sadurunge Produksi.
    Nyedhiyakake Laporan DFA 3D / DFM Komprehensif
    Dhukungan Sumber Data CAD / Gerber
  • Pcb Fabrication

    Pabrik Pcb

    Pengalaman sing dipercaya luwih saka 20 taun.
    Dhuwur Campuran, Volume PCB Sedheng Tengah nganti 60 Lapisan
    Multi-lapisan, HDI, Gelombang Mikro, Metal Core PCB
    Sertifikat Kualitas kanthi ISO 13485 lan IATF 16949
  • PARTS MANAGEMENT

    MANAGEMENT BAGIAN

    Link database karo 1000+ pemasok resmi
    100% asli anyar lan bisa dilacak
    Sumber kanggo 5.000.000 komponen
    Pemeriksaan mlebu sing ketat lan kontrol kualitas
  • Functional Testing

    Pengujian Fungsional

    Desain & pasokan jig / perlengkapan tes otomatis
    "Inspeksi AOI, inspeksi sinar-X, pengujian TIK,
    Tes FCT, tes bakar "
    Cathetan pangujian & asil bisa dilacak

sapa kingford

  • about

SHENZHEN KINGFORD TECHNOLOGY CO., LIMITED minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi orientasi manufaktur PCBA cerdas, nyedhiyakake desain, manufaktur, lan komponen PCB minangka layanan tambahan kanggo calon pelanggan. Riset lan pangembangan independen sistem kutipan cerdas PCBA pertama industri sing bisa dirampungake ing 10 detik PCB, BOM, biaya pamrosesan, pabrik cerdas lan rantai pasokan sing gegandhengan, kanggo entuk pesenan kanthi cepet sajrone 3 menit, lan 1-2 minggu pangiriman cepet.

  • about

● Pengalaman sing dipercaya luwih saka 20 taun.

● Duwe sistem DFM sing cerdas kanggo nyuda wektu prototipe lan nambah efisiensi R&D.

● Layanan mandheg, Manufaktur lan Majelis PCB, Sourcing Komponen, program program IC lan layanan Tes.

● Ora ana panjaluk MOQ, Fokus volume campuran, Sedheng lan Sedheng.

● Nyedhiyakake layanan online 24 jam.

● Layanan conto sajrone 7 dina kerja!

● Produksi massal sajrone 2 minggu!

  • about

● 2018 — Pembukaan pabrik pabrikan PCBA & Turnkey Shenzhen.

● 2016 — Pembukaan pabrik manufaktur Hubei PCBA & Turnkey.

● 2012 — Ngembangake bisnis menyang pabrik PCBA & Turnkey.

● 2009 — Pembukaan pabrik pabrikan pcb aluminium Meizhou.

● 2005 — Sertifikasi IATF16949, ISO13485, ISO9001, ISO14001, UL , IPC.

● 2004 — Pembukaan pabrik Kingford PCB- (Teknologi) ing Huizhou.

● 1999 — Nggawe Teknologi Kingford.

  • about

Kualitas minangka salah sawijining prioritas utama.

Tingkatake level manajemen kanthi terus-terusan supaya pelanggan yakin.

Kontrol kanthi ketat sesuai karo standar IPC kanggo njamin 100% kualitas kualitas kiriman sing berkualitas.

√ ISO 9001: 2015              √ ISO 14001: 2015

√  IATF 16949: 2016          √ ISO 13485: 2016  

√ UL (E352816)                √ Anggota IPC

  • about

Sesanti:

Dadi kanca dipercaya pelanggan global.
Kanggo nyedhiyakake nilai maksimal kanggo pelanggan, karyawan lan pemegang saham.

 

Misi:

Kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi, tepat waktu lan nyenengake kanggo manufaktur lan perakitan PCB.

industri sing digunakake kanggo kita

Kingford ndhukung pelanggan lan menehi solusi layanan lengkap kanggo kabeh siklus siklus produk komponen elektronik lan sistem. Kita duwe kabeh katrampilan lan keahlian sing dibutuhake kanggo menehi saran marang para pelanggan babagan masalah manajemen teknologi, wiwit diwiwiti saka tahap desain produk nganti lan kalebu tahap pungkasan produk; lan kita nindakake adhedhasar prinsip biaya kepemilikan paling apik.

carane kita nindakake

paseksen

  • -Madison

    Luwih saka sepisan, kita mrentah rapat papan sirkuit cetak saka Instalasi KINGFORD smd lan celup. Saben-saben kita nampa papan sing berkualitas banget. Ora ana ningkahan. Utamane nyenengake yen pesenan kasebut mesthi ditindakake kanthi tepat wektu. Kabeh wis pas wektune, lan mulane tenggat wektu sampeyan ora kudu ditundha

    -Madison
  • -Andrew

    Milih kontraktor, kita fokus karo pengalaman lan profesionalisme mitra mbesuk. KINGFORD wis ngrampungake pangarepan kanggo ngatur tuku komponen, produksi lan perakitan papan sirkuit cetak. Muga-muga bisa kerja sama sing luwih migunani!

    -Andrew

hubungi kita